După moartea surorii ei mai mici, o fată specială şi extrem de talentată, Katherine decide să Adevarul despre fete - Rebecca Jamesplece din casa părinţilor, mult prea îndureraţi şi asaltaţi neîncetat de interogatoriile nemiloase ale mass-mediei. Se mută într-un alt oraş şi se înscrie la o şcoală nouă. Precaută şi singură, nu caută decât anonimatul. Găseşte, în schimb, ultimul lucru la care s-ar fi aşteptat: o prietenă.

Alice Parrie este fata cea mai populară şi charismatică din şcoală. Extrovertită, superbă, languroasă şi imprevizibilă, Alice este cât se poate de diferită de Katherine. Ajunge să-i fie acesteia mai mult decât o soră. Entuziasmul ei e contagios, iar candoarea… uneori deconcertantă. N-ai cum să-i rezişti!
Însă Alice are secrete mai întunecate decât îşi poate cineva imagina…

Adevărul despre fete – romanul care a devenit un fenomen mondial!
A fost vândut în 38 de ţări şi a propulsat un autor necunoscut până atunci în topul pieţei internaţionale de carte.

Am citit cartea asta anul trecut imprumutand-o de la biblioteca si mi s-a parut superba.Nu este absolut deloc plicitisitoare iar povestea are niste  turnuri incredibile.O recomand din tot sufletul si pe deasupra e doar 9 lei la Libris( aici click).Iar transportul e gratuit.Chiar mi-as dorii sa o comandati,pentru ca mie mi s-a parut superba!

 

Reclame