Asdfghjklzxcvbnm asa ma simt acum.DOAMNE ESTI NEBUN?~!!?!?!Nu pot .sa.Cred.*ce poate fii asa important8*ziceti voi.A da.Bine

Jurnalul unui adolescent timid - Stephen Chboskyo da.The perks of being a wallflower.Nu, chestia asta e o frasa sau ceva.EXACT IERI vroiam sa imi comand cartea.Numai ca am zis…oki,oki sa publica la noi,mai bine astept.SI BANG.THE PERKS OF BEING A WALLFLOWER

JURNALUL UNUI ADOLESCENT TIMID de Stephen Chbosky (traducere de Constantin Dumitru-Palcus) – în curând la Editura Trei!

Să stai pe margine poate fi un avantaj. Dar vine o vreme cand trebuie să intri în ring.

Primul an de liceu e cel mai greu. Îţi faci noi prieteni, te îndrăgosteşti cu adevărat, nu te mai înţelegi deloc cu părinţii. Să creşti mare e mai complicat decât ţi-ai imaginat vreodată.

Aflat în pragul adolescenţei, Charlie se hotărăşte să-şi povestească viaţa unui prieten imaginar, căruia îi trimite o serie de scrisori intime.
Prins între dorinţa de a-şi trăi viaţa şi tendinţa de a fugi de ea, Charlie se trezeşte obligat să exploreze un teritoriu până acum necunoscut. Acela al primelor întâlniri şi al casetelor cu compilaţii, al problemelor de familie şi al prietenilor adevăraţi. Şi caută neîncetat „melodia perfectă“ a unei „călătorii perfecte“ în care „să se simtă infinit“.

„JURNALUL UNUI ADOLESCENT TIMID a făcut senzaţie la apariţie, dobândind statutul de carte-cult, vânată asiduu de adolescenţi.”
– The New York Times

„O poveste despre trecerea de la copilărie la adolescenţă în tradiţia celebrului DE VEGHE ÎN LANUL DE SECARĂ. Reflecţiile lui Charlie asupra vieţii, dragostei şi prieteniei sunt profunde şi înduioşătoare, iar vocea narativă are o muzicalitate aparte.”
– USA Today

Stephen Chbosky a scris şi a regizat adaptarea pentru ecran a romanului său de debut, JURNALUL UNUI ADOLESCENT TIMID, un adevărat fenomen literar. Născut în Pittsburgh, Pennsylvania, Stephen Chbosky a urmat cursul de scenaristică de la University of Southern California.
De asemenea, a scris scenariul pentru Rent (2005) şi a fost producător executiv şi unul dintre creatorii seriei Jericho pentru postul de televiziune CBS, serie lansată în 2006.

image

Cam asa arat eu acum!

image  Absolut nu pot sa creed.Si nu ca asta ar fi fost de ajuns.

Sub aceeasi stea - John GreenDa mai da.E adevarat.The fault in our stars,aici,cu coperta cu tot.Azi am sa mor.CATE CAAAAARTI.Nu stiu de unde o sa scot eu bani sa le cumpar pe toate.Dar efectiv trebuie sa le imageam in biblioteca.Mai ales The perks of being a wallflower.Ala e un must fuck*ng have.Doaaaaaaaaamne.Si vreau sa citesc cartea mai ales de cand am vazut blogul asta http://draga-charlie.blogspot.ro/ care mi se pare ca are cea mai tare idee ever.Ahhhh deabea astept.Deci clar,cel putin’Jurnalul unui nu-stiu-ce timid’ trebuie sa il am.Si o sa trebuiasca sa imi mai cumpar si The sea of tranquility,cand o sa dumnezeule apara si volumul 5 din MM.Si mama imi cumpara nu stiu ce enciclopedia si Exercitiii de echilibru si nu cred ca o sa ma mai bazez pe ajutotul ei financiar prea mult.M well,f*ck.Doamne le vreau pe toateeeeeeeeeeeee.dar las’ ca vorbesc eu cu mamma!:)))Ne mai vedem buretilor:))=))*scuza-ti titlul*

Pixie

Reclame